transport marfa

MENU

Cariere în Logitrans

It’s all about people

Logitrans România

For anyone, from everywhere este motto-ul departamentului HR din cadrul companiei noastre. Punem mare accent pe seriozitatea, profesionalismul și un bun caracter al oamenilor noștri, creând astfel în cadrul companiei un climat optim si profesionist la cele mai înalte standarde.

Fiecare angajat are posibilitatea să participe la dezvoltarea companiei, prin aceasta aducând un plus dezvoltării sale personale, ideile și implicarea efectivă in punerea lor în practică sunt un puternic atuu în dezvoltarea propriei cariere.

Oamenii extraordinari vin din cele mai neașteptate locuri

Construiește-ți o carieră în compania noastră!

Filozofia noastră

A lucra în compania noastră însemnă a da startul sau a continua construcția unei cariere în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Îți vom înțelege cât mai bine abilitățile native, le vom adapta strategii eficiente și vom aduce către tine oportunități și provocări care ți se potrivesc. Vom ști unde sa te orientăm să-ți investești timpul și energia pentru a-ți atinge obiectivele pesonale și profesionale. Succesul este un proces continuu de șlefuire în care te putem ghida prin experiența oamenilor care au facut cariera în compania noastră.

%

dintre angajați participă la dezvoltarea de noi proiecte.

%

dintre pozițiile din management sunt ocupate prin promovări interne.

%

dintre angajați, ar recomanda Logitrans unui prieten.

Home Work for Everyone

Indiferent de locul unde te afli, prin sistemul nostru Home Work, poți lucra pentru Logitrans, beneficiind de aceleași condiții și posibilități de dezvoltare în carieră.

Pagina de Joburi >

Despre noi

Ceea ce facem este o parte importantă a vieții noastre 

Viziune

Evoluția și performanța sunt motoarele companiei noastre.

 

RESURSE UMANE

Oferim cele mai bune condiții de munca pentru angajații noștri.

 

Obiectivul nostru este să îți depășim așteptările, oferindu-ți cel mai bun loc de muncă

Construiește-ți o carieră
A lucra în Logitrans, în domeniul logisticii și transportului de marfă, înseamnă șansa de a te bucura de o carieră care îți oferă oportunitatea diversității, prin conectarea zilnică prin servicul pe care îl oferim, la diverse alte industrii. Fiecare serviciu realizat, îți asigură un aport de noi cunoștințe sau upgradarea celor deja știute, discuții sau întrevederi cu specialiști în anumite domenii, care pot stârni o avalanșă de curiozități și de noi perspective pentru tine. Indiferent dacă îți dorești dezvoltarea continuă a aceluiași job, în același departament, sau daca îți dorești să creezi și inovezi, sau să devii un manager care inspiră și care are o mare influență în organizația noastră, îți vom oferi oportunitățile și provocările. O carieră bine definită îți va asigura performanțele și evoluția

Descoperă-ți noi abilități

Realizarea unei sarcini în plus reprezintă un lucru minor în economia unei zile, dar contează foarte mult în carieră. Descoperindu-ți noi abilități și îmbunătățindu-le pe fiecare, chiar și cu un procent de doar 1%, vei obține o evoluție semnificativă atunci când le cumulezi. Prin implicare, oamenii noștri pregătiți să lucreze cu tine îți vor crea programe și practici necesare îmbunătățirii activităților și îți vor aprecia performanțele prin feedback constant.

Atinge-ți obiectivele personale și profesionale

Te susținem să-ți setezi obiective realiste din punct de vedere al experienței tale, care să-ți influențeze puternic motivația. La randul ei, motivația iti va influența eficiența profesională și realizările personale.

Ce ne ghidează cultura și ce înseamnă asta pentru oamenii noștri

Condițiile, beneficiile și oportunitățile unei cariere în Logitrans pot diferi în funcție de tipul poziției, departament, contract. Daca ești interestat și/sau pasionat de domeniul în care activăm, indiferent de cultura sau țara din care provii, rasa, generație, disabilități sau convingeri, verifică posturile disponibile în Logitrans și aplică pentru ele.

Get In Touch With Us

Contactează-ne și te asigurăm ca solicitarea ta va fi preluată imediat de către experții noștri pentru a-ți oferi soluția de transport dorită!

Accept