Oamenii extraordinari

vin din cele mai neașteptate locuri


A lucra cu noi însemana a da startul sau a continua construcția unei cariere în domeniul logisticii și transportului de marfă, barometrul economiei și implicit liantul dintre toate sectoarele economice, atât la nivel local, cât și la nivel global. Îți vom înțelege cât mai bine abilitățile native, le vom adapta strategii eficiente și vom aduce către tine oportunități și provocări care ți se potrivesc. Vom ști unde să te orientăm să-ți investesti timpul și energia pentru a-ți atinge obiectivele pesonale și profesionale . Succesul este un proces continuu de șlefuire în care te putem ghida prin experiența oamenilor care au făcut carieră în compania noastră .

Shadow
Slider

25% dintre angajați

participă la dezvoltarea de noi proiecte

85% dintre pozițiile din management

sunt ocupate prin promovări interne

89% dintre angajați

ar recomanda Logitrans unui prieten


CONSTRUIEȘTE-ȚI O CARIERĂ

A lucra în Logitrans , în domeniul logisticii și transportului de marfă , înseamnă șansa de a te bucura de o carieră care îți oferă oprotunitatea diversității , prin conectarea zilnică prin servicul pe care îl oferim , la diverse alte industrii. Fiecare serviciu realizat , îți asigură un aport de noi cunoștințe sau upgradarea celor deja știute , discuții sau întrevederi cu specialiști în anumite domenii , care pot stârni o avalanșă de curiozități și de noi perspective pentru tine . Indiferent dacă îți dorești dezvoltarea continuă a aceluiași job , în același departament , sau dacă îți dorești să creezi și inovezi , sau să devii un manager care inspiră și care are o mare influentă în organizația noastră ,îți vom oferi oportunitățile și provocările. O carieră bine definită îți va asigura performanțele și evoluția .


DESCOPERĂ-ȚI NOI ABILITĂȚI

Realizarea unei sarcini în plus reprezintă un lucru minor în economia unei zile , dar contează foarte mult în carieră. Descoperindu-ți noi abilități și îmbunătățindu-le pe fiecare , chiar și cu un procent de doar 1% , vei obține o evoluție semnificativă atunci cand le cumulezi . Prin implicare , oamenii noștri pregătiți să lucreze cu tine îți vor crea programe și practici necesare îmbunătățirii activităților și îți vor aprecia performanțele prin feedback constant .


ATINGE-ȚI OBIECTIVELE PERSONALE ȘI PROFESIONALE

Te susținem să-ți setezi obiective realiste din punct de vedere al experienței tale , care să-ți influențeze puternic motivația. La rândul ei , motivația îți va influența eficiența profesională și realizările personale.


În compania noastră, oamenii își crează propriile șanse, fiecare dintre noi deținând controlul asupra propriei cariereCE NE GHIDEAZĂ CULTURA ȘI CE ÎNSEAMNĂ ASTA PENTRU OAMENII NOȘTRI?


Creativitatea ne defineste compania

Suntem norocoși să avem în companie oameni creativi , cu personalități multiple. Opiniile și perspectivele diferite, inspiră noile idei și inovații, necesare schimbării constructive. Acționăm cu curaj, responsabilitate și integritate știind că parteneriatele bazate pe schimbul de valoare generază creștere reciprocă.

Anagajamentul fata de procesul de imbunatatire ne determina progresul .

Creăm constant pentru oamenii noștri oportunități de învațare și dezvoltare. Sistemele de perfecționare construite intern, ne aduc împreuna, ne susțin activitatea și cuantifică evoluția companiei cât și pe cea individuală. Astfel, ceea ce contează pentru fiecare membru al companiei este să întreprindă, constant, acțiuni necesare progresului .

Implicarea face ca amprenta noastră să conteze

Suntem mândri de modul în care am creat și atras valoare în industria în care activăm și în mediul de afaceri intern și internațional .Este absolut necesar ca logistica de transport să fie un serviciu de excelență, calitatea acestui tip de serviciu având o influență crucială asupra bunei desfășurări a activităților economice curente, pentru toți cei aflați în acest lanț al economiei globale.

Slider


Condițiile, beneficiile și oportunitățile unei cariere în Logitrans pot diferi în funcție de tipul poziției , departament, contract. Dacă ești interestat și/sau pasionat de domeniul în care activăm, indiferent de cultura sau țara din care provii ,  rasă , generație ,disabilități sau convingeri, verifică posturile disponibile în Logitrans și aplică pentru ele .


01234

Programe pentru absolvenți

Programele absolvite vor oferi o perspectivă de start asupra jobului și departamentului ales, cât și a organizației Logitrans

012345678

Arii diferite de joburi

Gasește jobul potrivit ție în unul dintre departamentele noastre. Oamenii Logitrans cu experiența îți vor susține parcursul în companie

0123456

Programe interne de dezvoltare

Programele absolvite vor oferi o perspectivă completă asupra jobului și departamentului ales , cât și a organizației Logitrans

0101234

Industrii deservite

Alege industria pentru care vrei să generezi soluții de logistică & transport end -to- end și te vom pregăti să susții proiectele clienților Logitrans


truck-vignette-orange.png

News

PHONE

Piatra Neamț +4 0233 282 245
București +4 021 795 7784
Bacău +4 0234 533 496
Sibiu +4 0269 708 800
Constanța +4 0241 482 245

SUPORT +40 374 038 038

SOLICITA COTATIE
+40748043545