Transport marfă

Get in Touch

Servicii complete de logistică și transport de marfă ( rutier, maritim, aerian ). Biroul tău virtual de logistică.
Serviciul Clienți

Contact Info

DAY 1

Topics included Agriculture & Food, Water, Smart Mobility, Climate Change & Environment, Health & Safety, and Energy. More than professional networking with 1,481 attending participants from across Europe and beyond .

DAY 2

Climate change is a change in the statistical distribution of weather patterns when that change lasts for an extended period of time. Climate change is caused by factors such as biotic processes, variations in solar radiation.

DAY 3

An astronomer is a scientist in the field of astronomy who concentrates their studies on a specific question or field outside of the scope of Earth. There are also related but distinct subjects like physical cosmology.

DAY 3

An astronomer is a scientist in the field of astronomy who concentrates their studies on a specific question or field outside of the scope of Earth. There are also related but distinct subjects like physical cosmology.

previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Transport marfa Anglia . Logitrans Romania efectueaza transport rutier de marfa in regim de grupaj sau exclusiv pe ruta Anglia – Romania si Romania – Anglia, pentru orice tip de marfa, incepand de la marfuri generale pana la marfuri care necesita o termperatura controlata sau marfuri periculoase ( ADR ). Tranzitand zilnic Anglia, camioanele noastre cu o capacitate maxima de 24 tone sau van-urile cu capacitati mai mici de transport, colecteaza marfuri de la partenerii/furnizorii tai sau livreaza „just in time”.

Echipa noastra de logistica se ocupa de programari la furnizori si clienti, gestionare documente, transbordari, depozitari si distributie pe teritoriul tarii, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost.

O lista a oraselor tranzitate in Anglia, din care incarcam marfuri pentru a le transporta in regim de grupaj sau exclusiv, o gasiti mai jos:


Londra, Liverpool, Birmingham, Bristol, Leeds, Coventry, Portsmouth, Sheffield, Southampton, Northampton, Wolverhampton, Manchester, Sunderland, Leicester, Dudley, Preston, Walsall, Bradford, Newcastle upon Tyne, Nottingham, Kingston upon Hull, Reading, Milton Keynes, Stoke-on-Trent, Derby, Norwich, Luton, Plymouth, Bournemouth.


Descarcarile se efectueaza pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru transporturile rutiere de marfa la grupaj sau exclusiv din/spre Anglia, fara punct de legatura Romania, va ajuta o echipa de coordonatori Logitrans Romania, care fac parte dintr-un departament special organizat pentru astfel de transporturi.

Vezi disponibilul auto

Coordonatori de transport specializati

Coordonatorul de transport Logitrans Romania este cel care iti ofera consiliere pe tot parcursul transportului rutier de marfa la grupaj sau exclusiv pe ruta Anglia – Romania si Romania – Anglia, in functie de particularitatile marfurilor sau ale rutelor efective. El isi pune in valoare experienta, in vederea furnizarii unui serviciu de logistica optim, garantandu-ti astfel solutia optima de tranzit si cost. Schimbul de valoare pe care il avem atat cu clientii cat si cu furnizorii ne asigura cunoasterea aspectelor importante ale industriei, informatii care se evidentiaza in beneficiile aduse partenerilor nostri prin:

  • Consiliere cu privire la informatiile necesare organizarii transportului
  • Adaptarea solutiei de transport la specificul marfii sau al rutei
  • Preluarea si livrarea marfurilor in conditii de siguranta
  • Monitorizarea locatiei marfii tale in timp real
  • Vorbitori de limbi straine de circulatie internationala care pot prelua contactul cu furnizorii si/sau beneficiarii marfurilor
  • Informatii cu privire la actualizari legislative care pot influenta derularea transportului.
suport clienti
CUSTOMER CARE

Servicii complete de logistică și transport de marfă pentru:

Detalii contact

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
+40 748 043 545