GTS Solution a trasat mereu directii pozitive in cadrul proiectelor clientilor sai – societati comerciale autorizate in comercializarea produselor farmaceutice si parafarmaceutice – care lucreaza neobosit pentru a facilita calea catre o umanitate mai sanatoasa – ajutandu-i pe acestia sa-si creasca productivitatea și sa-si eficientizeze procesele.

Soluțiile individualizate în ceea ce privește flexibilitatea, transparenta și securitatea lanțului de achizitii si distributie farmaceutica sunt furnizate prin intermediul activitatii depozitului GTS Solution, clientii accesand astfel un mediu acreditat conform normelor Uniunii Europene si dotat  cu personal specializat si cu sisteme de monitorizare a conditiilor de depozitare si distributie

Procesele dovedite pentru siguranța produselor farmaceutice, a suplimentelor alimentare si a dispozitivelor medicale, măsurile de securitate și procedurile de operare complete sunt special implementate de GTS Solution pentru a proteja investițiile clientilor si pentru a îmbunătăți eficiența și acuratețea operațiunilor din depozit.

In luna decembrie, GTS Solution a solicitat partenerului Logitrans un serviciu de livrare sigur, securizat și rapid pentru produsele cosmetice si suplimente alimentare care necesita temperatura controlata expediate din Polonia.

Cerintele GTS Solution pentru acest transport au fost ca marfa sa fie incarcata pe camion prevazut cu termodiagrama printabila pentru pastrarea calitatii si standardelor produselor si ca livrarea sa se faca conform datei stabilite, deoarece predarea produselor responsabililor pentru primirea marfurilor in depozit se face doar pe baza de programare prealabila.

Specialistii Logitrans din cadrul departamentului de transport marfuri frigorifice/temperatura controlata, care au gestionat acest transport, s-au asigurat ca furnizeaza solutia de transport optima conforma cu solicitarea partenerului nostru. Incarcarea s-a facut in conditii de maxima siguranta pe un camion frigorific cu termodiagrama printabila, astfel incat sa ne asiguram ca valorile temperaturii indicate de client sunt respectate pe tot parcursul transportului, iar partenerul nostru a primit documentul ce atesta conditiile de transport. Manipularea marfii a fost efectuata cu acuratete, respectand standardele impuse de regimul marfii. Coordonatorii transportului au calculat si au urmarit indeaproape traseul camionului pentru a onora termenele discutate, pentru ca marfa sa ajunga in timp util si sa poata fi distribuita clientilor GTS Solution conform comenzilor prestabilite pentru Sarbatorile de iarna.

Descarcarile cu termen fix solicita o comunicare eficienta si directa, un schimb de informatii corecte si complete intre Logitrans si GTS Solution, dar si o atentie sporita din partea Logitrans asupra traseului stabilit si asupra restrictiilor ce se aplica in perioada sarbatorilor in tarile de tranzit.

Si in luna sarbatorilor Logitrans participa activ, prin intermediul procesul de logistica, la proiectele partenerilor de business, identificand nevoile si respectand toate cerintele acestora. Logitrans implementeaza si aplica toate masurilor de siguranta ce garanteaza un serviciu superior calitativ.

Introducerea serviciilor de comert online prin care compania GTS Solution vinde o mare varietate de produse cosmetice, articole de îngrijire a sănătății, suplimente alimentare, multe dintre ele sub mărci renumite, a completat scopurile companiei si a crescut productivitatea acesteia.

Puteti afla mai multe detalii despre activitatea si serviciile companiei GTS Solution accesand urmatorul link:

GTS Solution: Services for the Romanian pharmaceutical market (gotosolution.com)