Colaborarea dintre sectorul privat (Alpha Group) și cel public (unități și instituții de învățământ) în beneficiul elevilor

Un parteneriat stabil se construiește în timp și se bazează pe o strânsă colaborare, încredere reciprocă, dar și pe termene bine definite care sunt respectate. Motivat de dorința de a promova educația și de a susține dezvoltarea generațiilor viitoare, Logitrans a investit în parteneriatul de durată cu Alpha Group.

Compania Alpha Group activează în domeniul educațional de mai bine de două decenii, focusându-se pe activități complementare: de la editarea materialelor educaționale și culegerilor pentru școlari în cadrul Editurii Taida, la tipizarea acestora în cadrul propriei tipografii, precum și furnizarea de tehnologii interactive și mobilier școlar (televizoare interactive, table interactive, videoproiectoare, echipamente audio-video), inclusiv în mediul online prin magazinul Eduzone.

transport marfaCompania Alpha Group este consecventă în sprijinul acordat sistemului de învățământ românesc, produsele pe care ei le distribuie fiind menite sa crească eficiența elevilor și să faciliteze procesul de predare al profesorilor, ajungând la rezultate excepționale. Cu ajutorul lor, elevii dezvoltă abilități și cunosținte noi, bazate pe interactivitate.

Cel mai recent proiect pentru care Alpha Group a avut nevoie de Logitrans a constat în expedierea din Venlo, Olanda a unor table interactive care au fost livrate în siguranță și la timp la  beneficiarul final, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Departamentul intern Logitrans care gestionează relația cu Olanda s-a mobilizat rapid în vederea identificării celei mai bune soluții de transport pentru acest tip de marfă sensibilă prin natura ei, care necesită manipulare și condiții de transport adecvate.

Un element esențial specific acestui proiect a fost reprezentat de condiția  livrării perfect sincronizată cu deplasarea echipei Alpha Group pentru recepționarea tablelor interactive la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botoșani. Acest aspect a amplificat necesitatea unui schimb de informații în timp real, pe tot parcursul derulării transportului, între coordonatorii de transport Logitrans și partenerii de la Alpha Group.

În condiții pandemice, descărcările cu termene fixe la beneficiarii finali unități și instituții de învățământ impun o organizare perfectă în care părțile implicate în proiect își acordă feedback reciproc,  transparență în informație și coordonare absolută, susținând promptitudinea livrărilor.

Pentru că educația este primordială pentru întreaga societate, companiile private alături de sectorul public colaborează în scopul creșterii calității educației și ridicării standardelor, oferind posibilitatea  pregătirii și dezvoltării unei generații mai responsabile, mai educate care va ajuta comunitățile să evolueze armonios.

Dacă activitatea companiei Alpha Group, care aduce o contribuiție unică și de durată sistemului de învățământ românesc, v-a stârnit interesul, puteți afla mai multe informații despre companie sau despre produsele lor inovative care revoluționează activitatea, didactică pe site-ul lor, http://www.alphagroup.ro/.