Încă din anul 2018, Logitrans România este colaborator CAF – Construcciones y Auxiliar de Ferroccariles, una dintre cele mai mari companii spaniole, producătoare la nivel mondial de sisteme de transport feroviar de înaltă tehnologie – ECO Friendly. Folosind tehnologii proprii și sisteme și sisteme de transport Green Tech pentru optimizarea consumului de energie, CAF produce și comercializează în întreaga lume trenuri de mare viteză Oaris, trenuri regionale ( diesel și electrice ), trenuri suburbane, metrouri, tramvaie și locomotive. CAF oferă deasemenea o vastă gamă de produse și servicii pe piețele feroviare din întreaga lume: material rulant, componente, infrastructură, sisteme de semnalizare, servicii de întreținere și recondiționare.

CAF Sisteme Feroviare reprezentanta CAF Construcciones y Auxiliar de Ferroccariles în România, activează în țara noastră din anul 2011 și datorită colaborării cu autoritățile române, Bucureștiul beneficiază de un sistem modern de metrou. 24 de trenuri moderne, de înaltă calitate tehnologică, dotate cu sisteme Hi-Tech  de tracțiune și control, cu sisteme de frânare pe disc cu emisii poluante foarte reduse și conectivitate WI-FI pentru operațiunile de mentenanță și protecție, au fost puse la dispoziția bucureștenilor.

metrou bucurestiCAF Sisteme Feroviare si Logitrans România

Logitrans apreciază și împărtășește grija CAF Sisteme Feroviare pentru un viitor sustenabil și suntem mândri să participăm activ în proiectele pe care aceasta le dezvoltă în Europa de Est. Rolul nostru este unul cheie: acela de a asigura transportul componentelor de tren care necesită mentenanță, pe ruta România – Spania și retur.

Osiile de tren si sistemele de rurale sunt supuse operatiunii de retrofit ( retehnologizare ), în orașul Mostoles, Spania, beneficiind astfel de precizia pe care înaltele standarde tehnologice, specifice CAF, o oferă acestor componente și sisteme. Astfel, Logitrans își asumă relocarea acestor piese în deplină siguranță, coordonatorii noștri alegand cele mai eficiente variante de transport și logistică, venind în întâmpinarea cerințelor stricte ale partenerului nostru privind modalitatea de încărcare și orarul riguros.

Inclusiv în cazul în care este necesar transportul componentelor supradimensionate, în regim agabaritic, Logitrans oferă CAF soluții ce demonstrează profesionalism și know-how, iar aprecierea partenerului nostru pentru munca si experiența Logitrans se traduc intr-o colaborare solidă și de durată, bazată pe principii comune.

Viziune. Progres. Succes. Nu doar cuvinte, ci valori care definesc. Logitrans transpune valoarea în concret, iar parteneriatele noastre dovedesc acest lucru.